15/16 April Aikido stage te Zwolle

Dit weekend organiseerd Itten Suginami een Aikido stage/seminar in Zwolle onder leiding van Steve Baker sensei (Suginami Tokyo Aikikai,Japan) & Alec Corper sensei.

Deze stage is open voor iedereen, vooraf aanmelden en betalen is wel noodzakelijk! 

Steve Baker sensei (woonachtig in Tokyo,Japan) heeft direct onder Kato Shihan getraind in Tokyo bij Suginami Aikikai. Hij zal een positieve energie naar het seminar brengen en zal de onderliggende principes van lichaamsbeweging in combinatie met aikido technieken laten zien en uitleggen. Steve Baker sensei is een van de weinige actieve aikidoka met uitgebreide en diepgaande kennis van Kato sensei’s wapenvormen.

Alec Corper Sensei heeft zijn training gewijd aan het inzicht dat Aikido een complete krijgskunst is in de zin dat de kernprincipes van alle krijgskunsten erin verborgen liggen. Aangemoedigd door wijlen Kato Shihan en zijn eigen ontdekkingen, zal Alec Corper Sensei zijn uitgebreide kennis over interne krijgskunsten ons laten zien en hoe we interne kracht kunnen gebruiken en hoe deze kracht kan worden toegepast op de aikido-principes.

Tijden:

  • Zaterdag 15 april 11.00 – 17.00 uur: volwassenen incl. lunch
    (eerste uur doet de jeugd mee)
  • Zondag 16 april:
    9.00 – 10.00 uur jeugdles (volwassenen mogen meedoen)
    10.00 – 16.00 uur volwassenen incl. lunch (tot 11.15 uur mag meedoen 13 jaar en ouder)

Heb je geen bokken of jo meld dat even, deze heb je nodig maar wij hebben een paar reserve. Nadere informatie zoals kosten volgen nog. Heb je vragen of wil je je aanmelden?
Jeugd t/m 15 jaar: Marcel WhatsApp / bel:  06- 577 66 177    info@aikidozwolle.nl
Volwassenen vanaf 16 jaar: Frans WhatsApp / Bel 06-36 16 00 40
info@aikidozwolle.nl

Wij, Itten Suginami, zijn een officiële tak van Suginami Aikikai in Tokyo, Japan. Bekijk een video van een Jeugd Aikido demonstratie waar Suginami Aikikai te Tokyo aan meedeed vorig jaar. Bron: Suginami Aikikai Tokyo (gebruik een vertaalprogramma). In 2019 hebben wij onze aikido vrienden bezocht in Tokyo.