Lid worden & contributie

Volwassenen 16+ melden zich in de les aan bij Itten Suginami Dojo na een paar proeflessen, niet online (tja de jeugd gaat mee met het digitale tijdperk, de volwassenen zijn nog traditioneel met papier bezig). Onderstaande rekeningnummer is dus alleen voor de jeugd.

Deze pagina is voor de jeugd en jongeren tot 16 jaar om lid te worden bij Aikido Zwolle na een aantal proeflessen. 

JEUGDLID WORDEN

  • Inschrijfformulier Jeugd Aikido Zwolle (administratie Judokwai Dalfsen / Budo Promotion IJssel Vecht).
  • Na inschrijven voegen we je 06 nummer toe aan de aikido whatsappgroep voor ouders. Hierin melden we lesuitval enz.
  • Jeugd contributie is per periode (5 maanden) en kost €110. De twee periodes zijn 1 september t/m 31 januari & 1 februari t/m 30 juni.
    De lessen in juli en augustus buiten de zomervakantie om zitten hierbij in. Geen les in schoolvakanties (regio noord).
  • Eenmalig inschrijfgeld € 15
  • Je kan op elk moment lid worden: je betaald alleen de resterende maanden van de huidige periode.
  • Extra aikido les in Dalfsen op maandag is inclusief, maar kom niet voor een dichte deur en app Marcel van te voren.
  • Opzeggen kan altijd: je bent wel contributie verschuldigd tot aan het einde van de huidige periode: opzeggen tijdens een les of even bellen/appen. Het is meer dan fijn als een kind het ook zelf meld in één van de (laatste) lessen, dit is wel zo netjes en in de Budo geest naar je trainingspartners toe. Vind je dat moeilijk dan helpt sensei. Ten slotte is het heel normaal dat een kind veranderd van sport en zoekende is.
  • Naast de reguliere lessen zijn er examens en soms extra speciale lessen, hiervoor wordt dan vaak een kleine vergoeding gevraagd voor de extra kosten.

Een aikidopak is hetzelfde pak als bij judo of jiu-jitsu. Een judo / jiu-jitsu pak is wel vaak dikker vanwege het duwen en trekken aan het pak bij het ‘worstelen’. Bij aikido en karate doe je dat veel minder en kunnen dunnere pakken gebruikt worden. Een aikidopak kost tussen de 19 en 45 euro afhankelijk van de lengte en kwaliteit. Wij kunnen desgewenst een pak regelen, mocht het niet passen dan ruilen we gewoon. We hebben een kleine voorraad en bestellen bij Decathlon. Of bij Matsuru voor judopakken als je iets steviger wenst, dit is wel duurder.

Bij ons kunnen kinderen ook via het Jeugdsportfonds sporten. Het Jeugdsportfonds Zwolle creëert sportkansen voor kinderen die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Kan het niet via dit fonds ofzo dan regelen we wat anders: geld mag niet een belemmering zijn om te sporten.


Stichting Budo Promotion IJssel Vecht

Postadres (geen bezoekadres):
De Goeijenmarke 58, 8016LD, Zwolle

Kvk Budo Promotion IJssel Vecht 08179531

www.aikidozwolle.nl – info@aikidozwolle.nl
WhatsApp / bel:  06- 577 66 177

Bankgegevens
Stichting Budo Promotion IJssel Vecht
IBAN: NL97 RABO 0120 8837 83
  zonder spaties voor kopiëren:
NL97RABO0120883783
BIC: RABONL2U

Websites:
www.aikidozwolle.nl
www.judodalfsen.nl